Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH
NAJWIĘKSZE W POLSCE KOMPENDIUM WIEDZY O WĘDKARSTWIE WYCZYNOWYM!
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Opinie na temat filmów FINA? COLMIC 2007 ,Grand Prix i Maver
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna -> HYDE PARK
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SECRET007
Administrator



Dołączył: 05 Paź 2006
Posty: 1183
Przeczytał: 13 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: TORUŃ / WROCŁAW

PostWysłany: Pią 14:43, 16 Lis 2007    Temat postu: Opinie na temat filmów FINAŁ COLMIC 2007 ,Grand Prix i Maver

Witam.
Jak pisałem kiedyś z biegiem czasu staram sie, aby każdy kolejny film był coraz to lepszy.
Będę dawał zawsze do każdego filmu temat opinii bo chcę znać wasze zdanie co należy poprawiać.
Oczywiście pochwały też wskazane )) Very Happy
Film trwa 1h i 22 minuty.

UWAGA !!
FILM ten da się odtwarzać na wszystkich stacjonarnych DVD i kinach domowych z przeciwieństwem do poprzednich filmów, gdzie były problemy.
GWARANTUJĘ że z odtwarzaniem nie będzie żadnych problemów. Cool
Dodam iż jakościowo jest on najlepszy
JUŻ JEST W SPRZEDAŻY Very Happy


Post został pochwalony 4 razy

Ostatnio zmieniony przez SECRET007 dnia Wto 17:44, 04 Gru 2007, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JaroW




Dołączył: 24 Lis 2006
Posty: 296
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Bielsko-Biała

PostWysłany: Czw 12:54, 22 Lis 2007    Temat postu:

Obejrzałem najnowszy film Jarka z finału Colmic 2007 i muszę przyznać, że widać ogromny postęp w jakości obrazu i przekazywanej treści.

Dobrze że jest ktoś taki jak Ty i dziękuję Ci za to co robisz.

Gratuluję - tak trzymaj.

Jedyny minus jaki zauważyłem to głos podczas wywiadu z jednym z zawodników zamieszczonym na płycie w dodatku.

Już nie mogę się doczekać na kolejne filmy.


Pozdrawiam Jaro.


Post został pochwalony 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hipeq




Dołączył: 28 Sie 2006
Posty: 200
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Zabrze

PostWysłany: Czw 16:33, 22 Lis 2007    Temat postu: :)

Witam,
byłem ciekaw czy bedzie postęp.... w kolejnej produkcji filmowej Jarka.
I Jarek mnie zaskoczył, tak jak pisał JaroW jakość jest rewelacyjna Smile))
zbliżenia i przejścia miedzy kadrami są płynne nie przeszkadza juz wiatr ,mimo jak widać na filmie łowiącym nie ułatwiał zmagań.
Ciekawe rozwiązania techniczne.... zbliżenia i umiejętne wskazanie tego co istotne = montaż na 5+++

Bardzo dobrze ,ze jest ktoś taki jak Jarek który zaczyna w ten sposób promować nasz sport Smile

pozdrawiam
i czekam na kolejne filmy !!!!!!!!! BO WARTO !!!!!!!


Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jacek2211




Dołączył: 25 Mar 2007
Posty: 59
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Pią 9:05, 23 Lis 2007    Temat postu:

Film z finału colmica 2007 naprawde godny polecenia. Obejrzałem od dechy do dechy i z niecierpliwością czekam na następne. Jarku gratuluję naprawdę dobry kawał roboty!

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marqs_2005




Dołączył: 15 Sty 2007
Posty: 35
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: RUDA SLASKA

PostWysłany: Pią 11:18, 23 Lis 2007    Temat postu:

ello dajcie namiary gdzie go mozna zamowic:) chetnie zobacze pozdro:)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kamil9102




Dołączył: 19 Paź 2006
Posty: 20
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Biała Podlaska

PostWysłany: Pią 11:40, 23 Lis 2007    Temat postu:

marqs_2005 napisał:
ello dajcie namiary gdzie go mozna zamowic:) chetnie zobacze pozdro:)


[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stefiman
Gość






PostWysłany: Pon 11:27, 26 Lis 2007    Temat postu:

Ogromny postęp Secret! Film jest super! Jednego co mi brakowało to muzyki w czasie długich ujęć holów przez różnych zawodników gdzie głos nie odgrywał aż takiej roli gdyż zawodnicy siedzieli cicho. Taka muzyczka jak na początku sprwiła by, że oglądanie było by przyjemniejsze. Ale nie traktuj tego jako krytyki. Może to po prostu kwestia gustu. Fakt faktem, że Secret powoli wyrasta na profesjonalistę i jak tak dalej pójdzie to niedługo będziemy mieli całkiem pokaźną kolekcję świetnych filmów o wyczynie! Ja uzbierałem już chyba z 6!

P.S Ludzie kupujcie! To wszystko dla was! 20pln to nie pieniądz a na prawdę warto!
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SECRET007
Administrator



Dołączył: 05 Paź 2006
Posty: 1183
Przeczytał: 13 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: TORUŃ / WROCŁAW

PostWysłany: Pon 14:11, 26 Lis 2007    Temat postu:

Very Happy Jak Stefiman napisał że warto to teraz naprawdę sie cieszę .
Z muzyką było tak że dałem ją na 1 dzień ( było pochmurno i w ogóle kiepsko z pogodą - nie wspominając o wietrze )
Dzień 2 był super ( wschód słońca lustro woda), zaryzykowałem i nie dodałem muzyki tego dnia też z tego względu, że jednemu sie podoba, a drugiemu nie.
Wszystko wskazuje na to że podkład jest potrzebny i już zamówiłem kolejne)
Uczę się na błędach i na Waszych opiniach.
Dążę, do tego, żeby kiedyś robić takie zawody na zlecenie, no, ale teraz trzeba sie jeszcze trochę napracować.
Wasze opinie tylko mnie motywują) Wink

Dodam, że film wyszedł w najlepszej jakości, ale ta jakość jeszcze nie jest najwyższa.
Obecnie stosuję bitrate max 8000 gdzie mam gwarancję że odtworzy sie film na wszystkich DVD, gdybym dał max 9100 czyli najwyższą jakość to miałbym pewnie kolejny raz reklamacje od osób które mają starsze DVD, a tego już mi starczy) Very Happy
Finał Colmic przy bitrate 9100 zmieściłby sie tylko godzinny na płytkę DVD, a tak mamy 8000 ( 1 h i prawie 23 min .)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
trener30




Dołączył: 14 Paź 2007
Posty: 234
Przeczytał: 11 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gorzyce/Podkarpacie

PostWysłany: Pon 16:45, 26 Lis 2007    Temat postu:

Witam,
takie reportaże z zawodów to myślę ,że jest kapitalna sprawa.Ja mam na razie wszystkie i przyjemnie się to ogląda gdy za oknem taka pogoda.Ostani film Colmic Finał 2007 jest dużo lepszy i fajnie sie go ogląda. Ja w weekend obejrzałem ze trzy razy.chociaż ralacja z MP z Poznania jest kapitalna.Polecam szczególnie początkującym i takim jak ja co wracają do wędkowania po dłuzszej przerwie. Secret robi naprawdę niezłą robotę i trzeba Go za to pochwalić
Pozdrawiam


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kriss1031




Dołączył: 03 Wrz 2007
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: świebodzin

PostWysłany: Sob 14:50, 01 Gru 2007    Temat postu:

Mam wszystki filmy Jarka i widac postep z filmu na film final colmica 2007 jest super dlamnie bomba z niecierpliwoscia czekam na mavera pozdrawiam Very Happy

Post został pochwalony 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nyny




Dołączył: 14 Paź 2007
Posty: 384
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Bydgoszcz

PostWysłany: Wto 8:48, 04 Gru 2007    Temat postu:

Widac postep z filmu na film:)
Final Colmica b. fajnie wyszedl i jest to kawal dobrej porcji wyczynu:)

pozdro


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SECRET007
Administrator



Dołączył: 05 Paź 2006
Posty: 1183
Przeczytał: 13 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: TORUŃ / WROCŁAW

PostWysłany: Wto 17:45, 04 Gru 2007    Temat postu:

Zmieniłem temat, żeby nie robić kolejnych.
Teraz będzie można pisać o wszystkich trzech.
Zamówienia będzie można składać od piątku tj 7 grudnia 2007


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sniper82




Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 1001
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: śląsk

PostWysłany: Wto 23:06, 04 Gru 2007    Temat postu:

ja odrazu poprosze oba Smile bo już mnie nosi Smile szkoda że nie zrobisz sobie jakiegoś sklepu na swojej stronie z tymi filmami przynajmniej troche taniej by ciebie to wyszło już bez opłat prowizyjnych z allegro zawsze pare złotych zostaje w twojej kieszeni a forumowicze którzy często tu zaglądają wzieli by ze stronki, a na allegro swoja drogą bo duzo ludzi nie wie o tej stronie. Ja w każdym razie uważam że odwalasz kawał dobrej roboty ten nowy film colmica jest naprawde dobry a treilery z GPX Poznań i z finału Mavera zapowiadją sie rewelacyjnie.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Czapel




Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 104
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Okręg Tarnobrzeg

PostWysłany: Wto 23:11, 04 Gru 2007    Temat postu:

Jeśli dobrze rozumie sniper82 chodzi Ci o to?
[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sniper82




Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 1001
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: śląsk

PostWysłany: Wto 23:27, 04 Gru 2007    Temat postu:

dokładnie o to, widzisz ja nie wiedziałem o tej stronie bo nie widziałem na stronie głównej żadnego wyrażnego odnośnika. W takim razie przepraszam za zamieszanie i dziękuje koledze Czapel Smile myśle że znajdzie sie jeszcze pare osób które tej strony nie znały i wyjdzie to na dobre.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna -> HYDE PARK Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin