Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH
NAJWIĘKSZE W POLSCE KOMPENDIUM WIEDZY O WĘDKARSTWIE WYCZYNOWYM!
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Opinie na temat filmów FINA? COLMIC 2007 ,Grand Prix i Maver
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna -> HYDE PARK
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SECRET007
Administrator



Dołączył: 05 Paź 2006
Posty: 1182
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: TORUŃ / WROCŁAW

PostWysłany: Śro 2:02, 05 Gru 2007    Temat postu:

Cieszę się)
Jak tylko wystawie to złóż zamówienie w sklepie tylko tak będę mógł się połapać.
Na allegro z nowymi filmami wchodzę po czasie ( po tygodniu ) jak już wyrobie sie z zamówieniami ze sklepu.
Staram się jak mogę, ale cieszę sie że każdy jest zadowolony
Razz


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JaroW




Dołączył: 24 Lis 2006
Posty: 296
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 9 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Bielsko-Biała

PostWysłany: Śro 9:50, 05 Gru 2007    Temat postu:

Witam.

Miałem przyjemność obejrzeć przedpremierowe wydanie filmu Jarka z finału Mavera 2007 r.

Powiem, że film ten, w mojej ocenie, to najlepszy obraz jaki do tej pory oglądałem stworzony przez Jarka. Bardzo przyjemnie się go ogląda a dla mnie osobiście stanowi on pamiątkę niezapomnianych chwil spędzonych na Słoku podczas finału i nie tylko.

Szczerze gratuluję Ci Jarku


Pozdrawiam JaroW.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tommy




Dołączył: 03 Gru 2007
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw 22:19, 06 Gru 2007    Temat postu:

Witam!
Filmów Jarka oglądam pod wielkim wrażeniem i tak mnie pochłania z ciekawości że mogę oglądać to samo często i dokładnie Smile Colmic Finał 2007 coraz bardziej ciekawszy film a już niedługo będę oglądał film, który już kupiłem Smile to Maver finał normalnie nie mogę się doczekać!!! Smile Polecam wszystkich gorąco do kupowania Jarka filmów naprawdę warte oglądania Smile
no i...Tak sobie pomyślałem że można by było zrobić napisy mimo to że wszystko odbywa się po polsku, ale jest dużo ludzi niesłyszących, którzy chcieliby nie tylko obejrzeć ,ale i zrozumieć co mówią sławni wędkarze bo jak wiadomo że niesłyszący też startują w zawodach wędkarskich a ja jestem właśnie jednym z nich.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SECRET007
Administrator



Dołączył: 05 Paź 2006
Posty: 1182
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: TORUŃ / WROCŁAW

PostWysłany: Pią 1:04, 07 Gru 2007    Temat postu:

Ostatnio jeden ze znajomych powiedział mi, że skoro filmy są coraz lepsze to każdy będzie zwracał uwagę na szczegóły.
Co prawda nie pomyślałem o takich napisach dla tommiego, ale mógłbym zrobić kiedyś taką specjalną wersję dla Ciebie i kilku innych, którzy też mają jeden z filmów.
Jak pamiętacie kiedyś była mowa o samolotach , karetkach - wiadomo jak duże miasto co sie dzieje, ale ja teraz bez problemów sobie z tym radzę i zobaczcie jak jest na każdym z nowych filmów czy to Finał czy GPPP.
Profesjonalny sprzęt do obróbki może wszystko.
Pozostaje tylko poczekać na 1 lub 2 kolejne kamery i ustawić je przy dobrych zawodnikach ( tak, aby trafić na konkretne hole)
Gdy, będziecie oglądać nowe produkcje to przyznam, że mogą być drobne błędy, są one wynikiem jakby pośpiechu, ale zauważalne dla osób, które tylko na to zwracają uwagę.
Który z tych trzech filmów będzie najlepszy to Wy ocenicie .
Ja mogę powiedzieć, że każdy jest inny bo inna ranga zawodów i inne zbiorniki. Każdy film to inna budowa zestawów i inne zanęty.
Osoby, które sprawdzały te filmy - przed produkcją mówiły, że są najlepsze ze wszystkich, głównie ze względu na wywiady.
Sami ocenicie - za parę dni

Smile
Pozdrawiam


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nyny




Dołączył: 14 Paź 2007
Posty: 384
Przeczytał: 40 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Bydgoszcz

PostWysłany: Sob 14:50, 08 Gru 2007    Temat postu:

No ja juz sie nie moge na te dwa nowe doczekac kiedy do mnie dojda od razu siadam do ogladania na maly maraton z wyczynem:))
I jak zwykle wyraze swoja opinie:))

pozdro


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dorian




Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 932
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 75 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Częstochowa/Katowice

PostWysłany: Śro 18:49, 12 Gru 2007    Temat postu:

Jestem po seansie 2 filmów: Maver i GPPP
Jarek zawsze chciał szczere opinie co się podobało a co nie, czego brakowało a czego było za dużo... ale z filmu na film sam dajesz to co trzeba!
Zacznę od Mavera: film bardzo poprawny. Na wodzie stojącej, a tym bardziej na takiej jak Słok z emocjami jest trudno ale przyjemnie się oglądało.
Co do GPPP to już prawdziwy "majstersztyk" duże leszcze, pękające tyczki, akcja...
Bardzo mi się podobało jak było pokazane jak łowi Brud a w tle rozmowa z nim, (tak też było bodajże z Furykiem).
Co do wywiadów: niektórzy ewidentnie nie chcieli rozmawiać więc może lepiej byłoby oszczędzić im wykręcanie się albo odpowiadania "tak", "nie"... i zapytać przed kręceniem czy można chwile pogadać... i tu naprawdę wielkie podziękowania dla Bukraka i Tomasza Bezdzietnego! Tomasz ma bardzo fajne podejście, żadnych tajemnic, swój tok myślenia, swobodny wywiad! "...może dla niektórych to jest głupie... tak se wymyśliłem tak sobie robię...", "...podamy zobaczymy, może to którejś się tam spodoba..." te zdania są rewelacyjne!
Przygotowanie zanęty a w szczególności tej "tłustej" (treściwej) było nie wyjęte... "trochę tego troche tamtego to tu to tam a może jeszcze tego..." Very Happy

Jednego co mi brakowało w filmach to w maverze za mało Qby a w GPPP małej! Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SECRET007
Administrator



Dołączył: 05 Paź 2006
Posty: 1182
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: TORUŃ / WROCŁAW

PostWysłany: Śro 19:17, 12 Gru 2007    Temat postu:

Dorian napisał:
Jednego co mi brakowało w filmach to w maverze za mało Qby a w GPPP małej! Very Happy


Dzięki Very Happy
Czekam na kolejne opinie bo u kilkunastu ludzi są te filmy
Dodam, że Qba to użytkownik tego forum, a "mała" to użytkowniczka.
Podpowiem że w Maverze mamy okazję zobaczyć hipeq , JaroW, Brąclik Łukasz i wielu innych .
Jak kręciłem ten film to myślałem żeby wszędzie zamiast imienia i nazwiska wstawić nicki tyle było ludzi z forum, a nie każdy wiedział o tym ... Wink


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez SECRET007 dnia Śro 19:18, 12 Gru 2007, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MichalS




Dołączył: 17 Paź 2006
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Białobrzegi

PostWysłany: Czw 0:00, 13 Gru 2007    Temat postu:

Finał mavera i GPPP to obok filmu z MP najlepsze produkcje! Od wczoraj obejrzałem je dwukrotnie i jeszcze kila razy chętnie obejrzę.... Szczerze polecam!!!!!!!!
POZDRAWIAM!


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tommy




Dołączył: 03 Gru 2007
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw 17:39, 13 Gru 2007    Temat postu:

I się wreście doczekałem do tych filmów Final Maver i GPPP Smile jak tylko dostałem to od razu obejrzałem Smile zadowolony jestem bardzo Smile dzięki tych filmów dowiedziałem się coś ciekawego a co? to obejrzyjcie a dowiecie się sami co Smile także aż podskoczyłem jak się topy łamały a moja narzeczona która tez lubi wędkować była pod wielkim wrażeniem i chyba zdecyduje się razem ze mną brać udział w zawodach Smile po prostu filmy są ekstra !!!! jeszcze raz powtórzę - POLECAM!!!!! Smile Pozdrawiamy Jarka Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tommy




Dołączył: 03 Gru 2007
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw 17:40, 13 Gru 2007    Temat postu:

i znów zacznę oglądać jeszcze raz Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Czapel




Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 104
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Okręg Tarnobrzeg

PostWysłany: Czw 19:36, 13 Gru 2007    Temat postu:

film z GPP- szczena mi leżała 3h na stole jak oglądałem...no z przerwą na zmiane płyty Very Happy <brawo>

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
otis




Dołączył: 13 Lis 2006
Posty: 133
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: okolice POZNANIA

PostWysłany: Czw 20:01, 13 Gru 2007    Temat postu:

Jarku zaczne od poprawy jakości i dzwięku !!! naprawde ogromny postęp, myśle że osiągnołeś już bardzo wysoki poziom. Podkład dzwiękowy dobrany perfekcyjnie (jednak jak bym miał wybrać to w GPPP lepiej brzmiał jak dla mnie, ale to kwestia gustu Very Happy )
Co do samych filmów: MAVER
Dorian napisał:
Film bardzo poprawny. Na wodzie stojącej, a tym bardziej na takiej jak Słok z emocjami jest trudno ale przyjemnie się oglądało.
Nic dodać nic ująć
natomiast GPPP to już istne arcydzieło jak sam wspomniałeś dzwoniąc do mnie "wyszedł najlepiej" naprawde takie produkcje przysparzają wielu emocji oglądającemu, podnoszą adrenaline oraz cieszą oko widza, który głównie szuka ciekawych wywiadów, holi wspaniałych okazów oraz co najważniejsze cennych informacji a dodatkowo uchwycenie takich momentów jak łamane topy to już nielada atrakcja (pamiętam jak biegłem za tobą po plytach w
Poznaniu by uchwycić ten moment) Laughing Myślę, że w filmie GPPP jest to wszystko czego wszysty szukają. Na koniec serdecznie pozdrawiam i przepraszam, że się tak rozpisałem Embarassed heheehehe


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez otis dnia Czw 20:03, 13 Gru 2007, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nyny




Dołączył: 14 Paź 2007
Posty: 384
Przeczytał: 40 tematów

Pomógł: 8 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Bydgoszcz

PostWysłany: Pią 8:57, 14 Gru 2007    Temat postu:

Ja obejrzalem jednym tchem GPP i MAVER:)
I rowniez twierdze ze sa to najlepsze filmy jak do tej pory. Widac ze sie autor rozwija:)
A GPPP to juz normalnie bajka:)
Czekamy teraz na kolejne produkcje:)
Ide dzisiaj ogladac drugi raz GPP:)

pozdro


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Diwix




Dołączył: 12 Gru 2006
Posty: 107
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 19:29, 14 Gru 2007    Temat postu:

Witam!

Ja jak narazie obejrzałem dwa filmy MP 2007 i GPPP 2007. Oba są fajne ale film z GPPP 2007 jest o niebo lepszy. Choć film z Mistrzostw Polski i tak wyszedł nieźle. Samemu będąc obserwatorem nie bardzo mogłem się zdecydować na kim lub czym skupić większą uwagę itp. Tutaj po części się to udało. Pojedynek Brud - Lorenc czy Bukrak - Kozieł. Fajnie też jest ujęte holowanie ryb przez Dzikiewicza. Na plus na pewno zasługuje długość filmu, aż 4h.
Film z GPPP jest rewelka. Fajnie wszystko spasowane i ogląda się to jak film akcji:) Muzyka ok. Ilu zawodników tyle metod i mieszanek. Porównując uzyskane wyniki można wyciągnąć pewne wnioski. Zaskoczył mnie Niemiec łowiąc chyba tylko 6 elementami. Przyznam, że tego na Warcie nie próbowałem.
Panie i Panowie polecam.

Pozdarwiam!


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sniper82




Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 1001
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: śląsk

PostWysłany: Pią 19:34, 14 Gru 2007    Temat postu:

właśnie jestem po seansie, i nie będę sie specjalnie rozpisywał poprostu kawał dobrej roboty, oby tak dalej Jarku, a przy okazji zdrowych i wesołych świąt i szcześcliwego nowego roku. Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna -> HYDE PARK Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin