Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH
NAJWIĘKSZE W POLSCE KOMPENDIUM WIEDZY O WĘDKARSTWIE WYCZYNOWYM!
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jaxon Profix sm-multi - opinie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna -> SPRZĘT
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
siwy_filip




Dołączył: 07 Cze 2007
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Pią 11:02, 29 Cze 2007    Temat postu: Jaxon Profix sm-multi - opinie

jak sa Wasze opinie o tej tyczce?? warto ja kupic??

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stefiman
Gość






PostWysłany: Pią 12:52, 29 Cze 2007    Temat postu: Re: Jaxon Profix sm-multi -> opinie

siwy_filip napisał:
jak sa Wasze opinie o tej tyczce?? warto ja kupic??


Nie warto, chyba że sm-multi 13 max. A to już zupełnie inne wędzisko. Przypuszczam, że pytasz o tą o długości 12,5 jaką można dość tanio kupić na Leszczu. Sm-multi 12,5 jest ciężka i wisi. Natomiast sm-multi 13m max jest porównywalna do sensas: 614, 624, 634. Nie warto zważywszy, że na samej wędce się nigdy nie kończy. Przecież trzeba dokupić min 3 topy, top do kubka i się nazbiera i trzeba będzie wydać i tak sporo kasy. Uzbieraj sobie na coś z używanego Mavera. Czasem ktoś sprzedaje w niewielkim ale wystarczajacym pacu w cenie ok 2000 pln. Nie kupuj samego kija bo to nie ma sensu. Chyba, że chcesz się pobawić albo mieć kłopot. To juz nie te czasy. Teraz trzeba brać w pacu. Dobra jest tez propozycja tych NOWOŚĆ 2007/2008 -TRABUCCO TXL PRO CARP na blankach REGLASA.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
przemas




Dołączył: 23 Paź 2006
Posty: 244
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 13:46, 29 Cze 2007    Temat postu:

W tym wszystkim trzeba brać pod uwage różnice ceny,, sm-multi kosztuje kilkaset złotych a cena sensasa ma o jedną cyfrę wiecej.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stefiman
Gość






PostWysłany: Pią 13:57, 29 Cze 2007    Temat postu:

przemas napisał:
W tym wszystkim trzeba brać pod uwage różnice ceny,, sm-multi kosztuje kilkaset złotych a cena sensasa ma o jedną cyfrę wiecej.

Przemas, nie chodziło o cenę a porównanie do wędki, do jej zachowania i jakości. Sm-multi 13m max jest porównywalna.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
przemas




Dołączył: 23 Paź 2006
Posty: 244
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 14:31, 29 Cze 2007    Temat postu:

mówisz o sm-max , kosztuje jakies 1500 a sm-multi poniżej 1000,, jakości sm-multi bym nie porównywał. 12,5 m waży 1140 g

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stefiman
Gość






PostWysłany: Pią 14:48, 29 Cze 2007    Temat postu:

przemas napisał:
mówisz o sm-max , kosztuje jakies 1500 a sm-multi poniżej 1000,, jakości sm-multi bym nie porównywał. 12,5 m waży 1140 g

No właśnie chodzi mi o to, że max jest porównywalna z sensasem i dlatego odradzam multi... Very Happy
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mk77




Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 437
Przeczytał: 12 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 2/5

PostWysłany: Pią 21:21, 29 Cze 2007    Temat postu:

stefiman zgadzam się z tobą w stu procentach tyle że z zakupem profixa maxa jest ogromny kłopot a zakup topów jest juz niemożliwy. Wiem bo wiosną chciałem kupić kij z topami. Kij co prawda znalazłem ale topy zapomnij a dzwoniłem i do hurtowni jaxona jak i do kierownika serwisu i nic. Poprostu topów już nie ma i nie będzie chyba że zakupi się używaną w paku z topami ale w przypadku złamania elementu może być problem z częściami

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Malutki




Dołączył: 03 Lis 2006
Posty: 297
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Brzeg

PostWysłany: Pią 21:30, 29 Cze 2007    Temat postu:

na allegro jak dobrze widziałem to jest sm-max nowy z 2 topami

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mk77




Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 437
Przeczytał: 12 tematów

Pomógł: 16 razy
Ostrzeżeń: 2/5

PostWysłany: Pią 21:40, 29 Cze 2007    Temat postu:

malutki topy są tylko dwa i do tego tylko 3 elementowe . Co to za topy(:A zapytaj sie o 3 albo 4 i do tego 4 elementowe przynajmniej to założe się z toba że napewno nie dostaniesz. Próbowałem załatwic topy do tego kija wiosną chyba przez 3 miesiące. Wkońcu dałem sobie spokój i kupiłem co innego a ta tyczka która jest w tej chwili na allegro już wtedy była wystawiona i koleś buja się z nią do tej pory. Teraz takie czasy że jak ktoś kupuje kija to chce przynajmniej 2 topy + top kubek i to normalne topy a nie jakieś 3 elementowe.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Malutki




Dołączył: 03 Lis 2006
Posty: 297
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Brzeg

PostWysłany: Sob 8:44, 30 Cze 2007    Temat postu:

nie patrzyłem ilu elementowe tylko przyponmniałem sobie że ktoś szukał i zobaczyłem tego kijka z 2 topami za około 1600 więc napisałem

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
siekacz




Dołączył: 30 Lis 2006
Posty: 100
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 10:00, 30 Cze 2007    Temat postu:

chyba chodzi o to [link widoczny dla zalogowanych]

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna -> SPRZĘT Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin