Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH
NAJWIĘKSZE W POLSCE KOMPENDIUM WIEDZY O WĘDKARSTWIE WYCZYNOWYM!
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Colmic K601 - Opinie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna -> SPRZĘT
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aleex




Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 457
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jamaica

PostWysłany: Pią 16:01, 22 Cze 2007    Temat postu: Colmic K601 - Opinie

Panowie co sądzicie o tej tyczce ??


Z góry dziękuję za opinie ;]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aleex




Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 457
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jamaica

PostWysłany: Nie 14:15, 24 Cze 2007    Temat postu:

Cóż widzę, że nikt mnie nie oświeci...szkoda ;]

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
radanet




Dołączył: 30 Gru 2006
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 13:51, 25 Cze 2007    Temat postu: colmic k-601

posiadam tyczkę k-701 czyli model wyższy. Jeżeli jest porównywalna w parametrach to szczerze polecam. jakbyś chciał coś więcej konkretnego to pisz.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
siekacz




Dołączył: 30 Lis 2006
Posty: 100
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 14:29, 25 Cze 2007    Temat postu:

Jaka jest cena tej wedki i jaka jest waga na 11m i na 9,5 m ??

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aleex




Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 457
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jamaica

PostWysłany: Pon 15:10, 25 Cze 2007    Temat postu:

Radanet jakbyś mógł coś więcej o niej powiedzieć... jak jest z łowieniem na szybkich rzekach (jak się zachowuje), bo ja słyszałem, że można na nią uwiesić liścia 30 i nic się nie dzieje.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
radanet




Dołączył: 30 Gru 2006
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 21:57, 27 Cze 2007    Temat postu: colmic k-601

To prawda. Mieszkam w Gdańsku i najczęściej łowię na Wisełce i jak pewnie słyszałeś na przyujściowym odcinku dość często płynie a 30 gram i więcej ( zdarzało mi się łowić na stopa na 80 gram). Nawet przy tak dużych obciązeniach nie miałem żadnych problemów z tym kijkiem. Używam go już trzeci sezon ( a kupiłem z drugiej ręki) i jestem bardzo zadowolony. Cena za jaką kupiłem w packu z dwoma topami to 2 lata temu 1700 PLN. Świetna relacja wagi to sztywności. Szczerze polecam ten kijek aczkolwiek pamietaj że mówię o modelu k-701 i pewnie są jakieś różnice między tymi modelami. Pozdrowienia i do zobaczenia nad wodą

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aleex




Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 457
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jamaica

PostWysłany: Czw 14:50, 28 Cze 2007    Temat postu:

Dzięki... no ja ze swojego też jestem zadowolony Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
klaudek




Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 219
Przeczytał: 5 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Przemyśl

PostWysłany: Sob 8:51, 30 Cze 2007    Temat postu:

k 601 to stary kij colmica z ostatniego sezonu produkcji 2003, klasa niższa, porównywalny z trendem .........jeżeli ktoś 2 latka temu dał za k 701 1700 zł jak pisze, to strasznie dużo przepłacił, bo za ok 2000-2200 zł były do ZDOBYCIA KIJE , A KONKRETNIE MODEL k1100, bez porównania do k601 czy k701....

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JOKER




Dołączył: 27 Wrz 2006
Posty: 1658
Przeczytał: 6 tematów

Pomógł: 54 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Chełm, Kraków

PostWysłany: Sob 23:07, 30 Cze 2007    Temat postu:

Klaudek... nie każdy miał taką możliwość przecież. To że Ty znalazłeś człowieka, który Ci w tej cenie sprowadzał te wędki nie znaczy ze każdy mógł. A ze 1700 zł to sporo za k701 to inna sprawa...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna -> SPRZĘT Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin