Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH
NAJWIĘKSZE W POLSCE KOMPENDIUM WIEDZY O WĘDKARSTWIE WYCZYNOWYM!
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

prosze o opinie colmic kubang

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna -> SPRZĘT
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kriss1031




Dołączył: 03 Wrz 2007
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: świebodzin

PostWysłany: Pon 22:22, 01 Paź 2007    Temat postu: prosze o opinie colmic kubang

witam prosze o opinie na temat kombajnu 'colmic kubang' czy jest wart tej ceny i ogolne opinie o tym sprzecie pozdro

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kriss1031




Dołączył: 03 Wrz 2007
Posty: 66
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: świebodzin

PostWysłany: Śro 15:08, 03 Paź 2007    Temat postu:

lub milo tomorow 1600
[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
leszcz1975




Dołączył: 08 Kwi 2007
Posty: 257
Przeczytał: 6 tematów

Pomógł: 24 razy
Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Ostróda

PostWysłany: Śro 15:11, 03 Paź 2007    Temat postu:

Sam posiadam takie cudo,super sprawa

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
team milo




Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 59
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Śro 16:20, 03 Paź 2007    Temat postu:

wiat jesli chodzi o milo to brdzo go polecam ma moj kolega mowi ze jet bardzo stabilny

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Malutki




Dołączył: 03 Lis 2006
Posty: 297
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Brzeg

PostWysłany: Śro 16:31, 03 Paź 2007    Temat postu:

troszke zbaczamy z tematu i ja też troszke zbocze i mam pytanie co sądzicie o milo mithos jak się sprawuje i wszystkie informacje na temat tego kombajnu. [link widoczny dla zalogowanych] tu jest link do niego

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sokol




Dołączył: 10 Sty 2007
Posty: 28
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Świętochłowice (Katowice)

PostWysłany: Śro 16:44, 03 Paź 2007    Temat postu:

Witam.
Posiadam kombajn Milo mithos, jak dla mnie jest to świetny kombajn ponieważ ważę prawie 120 kilo Smile .Jest stabilny i bardzo mocny , małym problemem jest kupienie orginalnych części do kombajnów Milo , jednak jest do niego sporo części z Colmica ,browninga czy oyamesa.Jeżeli szukasz mocnego i stabilnego kombajnu w przystępnej cenie to zdecydowanie polecam.
Pozdrawiam Sokół


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fufka




Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 39
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Czw 18:00, 04 Paź 2007    Temat postu:

Jestem szczesliwym posiadaczem Kubanga!Jak dla mnie nie ma lepszego!Wszystko inne sie chowa!Najbardziej stabilny na rynku i duzy czyt. wygodny!!
Polecam Kubanga z czystym sumieniem.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gabi




Dołączył: 27 Lis 2006
Posty: 175
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 14:21, 21 Paź 2007    Temat postu:

Mam pytanie czy do Kubanga istnieje jakiś system transportowy ?? Jeśli tak to jaka jest jego cena. Pozdrawiam.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
leszcz1975




Dołączył: 08 Kwi 2007
Posty: 257
Przeczytał: 6 tematów

Pomógł: 24 razy
Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Ostróda

PostWysłany: Wto 8:08, 23 Paź 2007    Temat postu:

cena ok 550 zł

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna -> SPRZĘT Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin