Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH
NAJWIĘKSZE W POLSCE KOMPENDIUM WIEDZY O WĘDKARSTWIE WYCZYNOWYM!
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Opinie na temat filmu z Mistrzostw Polski POZNA? 2007
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna -> HYDE PARK
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SECRET007
Administrator



Dołączył: 05 Paź 2006
Posty: 1182
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: TORUŃ / WROCŁAW

PostWysłany: Pon 10:23, 30 Lip 2007    Temat postu: Opinie na temat filmu z Mistrzostw Polski POZNAŃ 2007

SKLEP gdzie można zamówić film[link widoczny dla zalogowanych]

W tym temacie będą tylko opinie NA TEMAT FILMU wszystkie inne posty będą usuwane lub przenoszone Twisted Evil


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
luki
Administrator



Dołączył: 06 Sie 2006
Posty: 1660
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 24 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mielec \ Kielce

PostWysłany: Wto 18:04, 31 Lip 2007    Temat postu:

To może ja zacznę....

Film nie jest fajny.... jest ŚWIETNY!!!!!

Jarek odwaliłeś kawał dobrej roboty, myśle że jest to najlepszy film do tej pory jaki powstał o wyczynie.

4,3 godziny oglądania. Teraz tylko mnie bardziej ciągnie na ryby niż 4 godziny temu Wink

Stanowczo POLECAM!! film jest genialny.

Jarek gratuluje! Brak słów po prostu Smile


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
otis




Dołączył: 13 Lis 2006
Posty: 133
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: okolice POZNANIA

PostWysłany: Śro 17:25, 01 Sie 2007    Temat postu:

Panowie filmik musi byc super!!!!!!! widzac wysiłek jaki Jarek włożył w jego wykonanie.Osobiście widziałem jak smigał na zawodach z kamerką.Ten zapał naprawde pozazdrościc.Widać ze lubi to co robi i robi to dobrze a powiedział bym bardzo dobrze.Miałem tez okazje obejrzeć sprzęt jakim te arcydzieła są tworzone naprawde robi wrażenie.Lada dzień bede miał okazje obejrzec filmik Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Malorski19




Dołączył: 08 Lip 2007
Posty: 179
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Grudziądz nad Wisłą :)

PostWysłany: Czw 15:36, 02 Sie 2007    Temat postu:

Właśnie skończyłem film oglądać ... ... nie no po prostu Taaakaryba może się schować wogle. Naprade świetna robota, film jest genialnyi naprawde bardzo polecam ... aż 4h wspaniałej przygody z wyczynem tego się słowami opisać nie da. Kupujcie puki świerze i gorace Smile Świetna robota Jarek <oklaski>

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
B_R_U_N_O




Dołączył: 29 Paź 2006
Posty: 239
Przeczytał: 3 tematy

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 18:01, 03 Sie 2007    Temat postu:

Można by wiele napisać, ale i tak żadne słowa nie oddadzą tego, co można zobaczyć na filmie. Jest to pierwsza tego typu produkcja na naszym rynku, której napewno wielu z nas długo oczekiwało.
Powiem tylko tyle - z filmem jest po trosze jak ze zlotem w Rzemieniu, kto nie był (kto nie obejrzał filmu) i tu wspólny mianownik - może tylko żałować.
Brawo Jarku, popełniłeś naprawdę fajoską sprawę Very Happy Very Happy Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
otis




Dołączył: 13 Lis 2006
Posty: 133
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: okolice POZNANIA

PostWysłany: Pią 18:24, 03 Sie 2007    Temat postu:

Jak wspominałem i domyślałem się filmik rewelka.Czegoś takiego jeszcze nie było !!!!!!!! dzięki Jarkowi możemy mieć możliwość obejrzenia naprawde czegoś wspaniałego Wink a ogolnie jak wam sie podoba to piękne miasto Cool i cudne łowisko Very Happy pozdrowionka ze stolicy WLKP hehehehehe

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aleex




Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 457
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 19 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jamaica

PostWysłany: Nie 23:03, 05 Sie 2007    Temat postu:

Dobry ;]

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mafwd




Dołączył: 21 Lip 2007
Posty: 55
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Pon 7:19, 06 Sie 2007    Temat postu:

Gratuluję świetnej roboty. Film obejrzałem ciurkiem i muszę przyznać, że wciągnął mnie jak żaden inny o tematyce wędkarskiej. Jestem niezbyt doświadczonym wędkarzem spławikowym, a w łowienie zawodnicze chciałbym dopiero się pobawić. Brakowało mi w nim kilku rzeczy ale zdaję sobie sprawę, że np tajemnicy składu swojej zanęty taki Piotr Lorenc na pewno nie zdradzi czy Bogusław Brud nie opowie o taktyce łowienia podczas mistrzostw. Do oglądania tego filmu podszedłem jak do reportażu z zawodów i takim okazał się w 100% co w zupełności mnie satysfakcjonuje. Mam nadzieję że będziesz kontynuował kręcenie filmów o tej tematyce i jestem pewien, że następne będą lepsze.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maniekbelka




Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 228
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: okolice bełchatowa

PostWysłany: Pon 20:55, 06 Sie 2007    Temat postu:

Witam,

Panowie wydaje mi sie( może niesłusznie), że secret nie założył tego tematu po to aby wysłuchiwać ciągłych superlatyw na temat swojego filmu....

Uważam, że aby pomóc mu w uzyskaniu efektu naprawę powalającego, oraz aby jego film był prawdziwie profesjonalny nie może obyć sie bez opinii krytycznych.
Otóż drogi Jarku, film postanowiłem obejrzeć z moją ukochaną dziewczynąSmile
Ona oczywiście udawała, że ją to interesuje i ciekawi...Very Happy
Ja przyglądałem sie z zaciekawieniem szukałem twarzy kolegów z okręgu itp.
Po kilku minutach jednocześnie stwierdziliśmy, że włączamy winampa, brak muzyki czy innych dźwięków bardzo deprymuje. Po kilku następnych minutach szybko wyłączyłem muzykę bo zaczęło być słychać jakieś głosy z filmy, następnie znowu kilku minutowa cisza....
Pomyśl o tym następnym razem.

A film fajny, co prawda obejrzeliśmy dopiero jedną płytę ( moją rybkę niestety nudzą te sprawy mimo jej szczerych chęci:) ) Mnie jednak nudzi troszkę samo pokazywanie wędkujących, ciekawe były bodajże dwie rozmowy z zawodnikami, mądre czy też nie o tym nie dyskutujmy:P ważne, że były i słuchałem ich z zainteresowaniem.

Jak obejrzę całość dopisze co jeszcze zauważyłem.

pozdrawiam łukasz


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Czapel




Dołączył: 07 Sie 2006
Posty: 104
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Okręg Tarnobrzeg

PostWysłany: Wto 19:31, 07 Sie 2007    Temat postu:

No w końcu dooglądałem film do końca i powiem tak: mi się bardzo podoba, to co mnie ciekawiło zobaczyłem w filmie a jest dużo takich sytuacji itd...Ogólna ocena filmu: duży plus Jarku dla Ciebie, świetny film...Pozdarwiam

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 18:32, 08 Sie 2007    Temat postu:

Ja też wtrące trzy grosze: filmik jak do tej pory najlepszy jaki widziałem, ale jak dla mnie zbyt mało wywiadów z zawodnikami, inaczej zbyt mało rozmów pytań do nich, łebkowski nasza mała gwiazda aż rwała sie do rozmowy i do pokazywania co i jak szkoda ze inni nie za bardzo. Zakończenie zawodów jest na płycie a co z początkiem i oficjalnym rozpoczęciem. Jest jeszcze odprawa o której mało ludzi wie i mozna z niej w nastepnym filmie zrobic pare kadrów. Dobra rada secret przygotuj sobie pare pytan i moze jakis wywiad z zawobnikami i umieśc go na płycie bedzie na bank super dodatkiem i najlepiej wywiady przeprowadz z zawodnikamo po zawodach i z tymi co na polowili i z tymi co nie. Moja ocena +4
ps i brak muzyki troszke denerwował nie mówiąc o psie Laughing i o komentarzach typu patrz jak piekna rybka i o znowu Laughing
Polecam bo warto!!!!!!!!
pozdro qba
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
qbabrow!
Gość






PostWysłany: Śro 18:34, 08 Sie 2007    Temat postu:

to wyzej jest moje bo nie zalogowało
pozdro qba
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
otis




Dołączył: 13 Lis 2006
Posty: 133
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: okolice POZNANIA

PostWysłany: Śro 19:11, 08 Sie 2007    Temat postu:

co do braku muzyki zgodze sie z resztą. Poprzednie filmy Jarka przyzwyczaił nas do dobrze dobranej muzyki tworzącej pewien nastroj przy oglądaniu.Co do wywiadów i zdradzania tajemnic przez zawodników to różnie to bywa ale warto tez sprubowac. Myśle ze każdy kolejny film bedzie posiadał elementy o których mowa bo w koncu adresowane są one do nas a Jarek ciągle nabywa doświadczenie i wiedze w tej szerokiej dziedzinie. Wielki szacunek dla niego za to co robi

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
leszcz1975




Dołączył: 08 Kwi 2007
Posty: 253
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 24 razy
Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Ostróda

PostWysłany: Śro 20:12, 08 Sie 2007    Temat postu:

panowie chcecie muzyki to idzcie na dyskoteke,tu muzyką jest wiatr.Miło ogląda się zawody kiedy wszystko słychać dookoła,a sczególnie przemądrzałych kibiców

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SECRET007
Administrator



Dołączył: 05 Paź 2006
Posty: 1182
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 15 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: TORUŃ / WROCŁAW

PostWysłany: Śro 20:51, 08 Sie 2007    Temat postu:

leszcz ma rację , jeśli chodzi o kibiców to naprawdę smutno to opisywać ale mnie mocno denerwowało to co mówili i jak komentowali ( a sami nie wystartują - dlaczego ? widocznie są najlepsi i lepiej stać z założonymi rękami i komentować cyt. np." co on robi , taki długi podbierak ma a nie może sobie z nią poradzić..." Zawodnik który nie mógł sobie poradzić z rybą uzyskał wysoki wynik a miał trudności bo przed nim była kępa trzcin a za nią korzeń i ryba sie wplątała w te gałęzie - ja to widziałem bo byłem naprawdę blisko, ale co tu komentować - współczuje tylko zawodnikom że musza tego wszystkiego słuchać Wink
1 woli muzykę
2 nie bo przeszkadza
3 prezentacje miasta
4 żebym całe zawody siedział max przy 3 zawodnikach
itd itd
Dlatego wiem co chcecie oglądać i wszystkiego jest po trochu .
Gwarantuje, że każdy film będzie lepszy.
Chcę sie dostosować do Waszych potrzeb dlatego uważnie czytam to co piszecie (najczęściej na gg))
Staram sie bo chcę być zauważony w tym co robię i żeby to miało sens .
Mam nadzieję, że sprostam Waszym wymaganiom.
Jest to 1 film zrobiony (bez szumów) a wiało że tyczki łamało i nawet mnie nie raz wiatr nie dawał normalnie stać)).
Moim zdaniem obraz w filmie jest w 70% dobry - dlaczego tak nisko oceniam to , chodź wg Was jest B.dobry ale uzyskam w 100% jakość dopiero jak będę miał kartę Video Matrox ( dodam że karta kosztuje od 2000 zł w do 6000 zł ( przy karcie zaraz musi być idealnie spasowany dobry komputer) i koszt wynosi jakieś 7000 w sumie ( np karta 3 tyś i komp 4 tyś.
Obecnie to sobie odpuściłem, ważniejszą kwestią było dla mnie to żeby w miarę dobrze sie go oglądało.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM WĘDKARZY WYCZYNOWYCH Strona Główna -> HYDE PARK Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin